M&M IMAGE MODELL FOTÓZÁS

Portfolio Fotzs

M&M Image

A portfólió-fotózás.com weblap müködtetésével célunk a modellkedés és annak első komoly, meghatározó lépésének a segítése -  modell portfólió fotózás, portfólió készítés.
Új arcok, kezdő vagy komoly divat, reklám modell tapasztalattal még nem rendelkező modellek részére a szükséges modell információk, a modellvilág elvárásainak, igényeinek átadása.
Szeretnénk hozzájárulni a divat és reklám modellkedés, mint izgalmas és érdekes szakma reális megismeréséhez.
Mindenkinek lehetnek modell álmai – ezért fel kell tenni a sokszor vízválasztó kérdést
- Kiket és milyen modell tipusokat vár a modellvilág – Kinek érdemes és milyen modell portfóliót kell készíteni.

Kitartás, kitartás és még több kitartás! – ugyanezt mondhatjuk az elkötelezettségre,
a türelemre, a fegyelmezettségre, a pozitiv életszemléletre, …
A divat és reklám modelltõl elvárt adottságok ( testarányok, modell paraméterek, … ), készségek ( jó kommunikáció, empátia, az érzések kontrollja, … ), képességek
( mozgás kultura, … ) a modell akaraterejétõl, genetikai, neveltetési és egyébb tényzőktől függõen megváltoztathatók, fejleszthetők és tanulhatók.

A hogyan legyek divat, reklám modell? – csak ritkán tündérmese, a sikeres modell karrier mögött komoly teljesítmények állnak.
Rohanó világban élünk, ezt minden nap saját életünkben is érezzük. A modern világ hihetetlen gyors ütemben változik, gyorsan változnak az üzleti megbízók – a divat, a reklám, a média igényei is a modellek, a modellügynökségek felé.

A piaci verseny, és a ma már elérhetõ hatalmas információ éhség – vidómegosztók
( YouTube, Dailymotion, Metacafe,…), közösségi portálok ( Facebook, Myspace, hi5, Blogster, Twitter, …) – különösen a képi ( videó, fotó ) információk területén a divat modellkedésben is egy új fejezetet nyitott.

Egyrészrõl megnõttek az új arcok, új modellek iránti folyamatos igények – Másrészről ez azt is jelenti, hogy ismert modellnek, sikeres modellnek, topmodellnek lenni csak komoly modellügynökséggel, a váltózó igényekhez rugalmasan és gyorsan alkalmazkodó Model Management-tel lehet.

A Kelet- és Közép-Európai modellek iránti kereslet megállíthatalan, de az ázsiai modellek iránt is nő az igény. Jól mutatják ezt a vezető divat magazinok által az aktuális szezonokra vonatkozó új ( Newcomer) modell összeállítások is.
Új modellek a nemzetközi reflektorfényben! – Emilia Nawarecka 1994, Lengyelország -
Ping Hue Cheung 1990, Kina – Hanna Samokhina 1991, Fehéroroszország – Yuliana Dementyeva 1992, Ukrajna, …
A Syle.com divat magazin szerint a Top 10 modell ( 2011/Tavasz szezon )
Abbey Lee Kershaw, 1987, Ausztrália – Anja Rubik 1983, Lengyelország – Dree Hemingway 1987, USA – Freja Beha Erichsen 1987, Dánia – Karlie Kloss 1992,USA – Lara Stone 1983, Dánia – Liu Wen 1988, Kína – Joan Smalls 1988, Porto Rico – Miranda Kerr 1983, Ausztrália – Natasha Poly 1985, Oroszország.

Mint minden szakma, a modellkedés is sikerekbõl és hullámvölgyekbõl áll.
A modell siker egyik titka a folytonos megújulás, ami tegnap jó volt, az lehet, hogy holnap már kevés lesz!  A csúcson nincs olyan sok hely, mint ahogy sokszor gondoljuk!
A modellkedés nemcsak izgalmas érdekes pálya – A sikeres modellek munkájukkal, szerepvállalásaikkal hozzájárulnak az aktuális kultura nőideáljának művészi bemutatásához, vállalva a természetes, titokzatos, sokarcú nő vonzó nőiességét is!

Sok lehetőséget kínál az élet – természetes, hogy minden szép vagy érdekes lányból nem lesz automatikusan sikeres modell, topmodell.
A tehetség, a szépség azonban nemcsak egy szimpla emberi tulajdonság -  felelősség is egybenn, hogy azt tegyük amire születtünk!

Vannak és lesznek is modellek akiknek a modell álmaik nem valósulnak meg.
Jó találkozni olyan modellel akit ennek ellenére is továbbra is érdekel a divatvilág,
a modellvilág és részese ennek a világnak, mert szeretettel figyeli és követi történéseit!

Reméljük weblapunk sok fontos információt és segítséget ad a modelleknek és a modellvilág iránt érdeklődőknek.
További információkat találsz a Modell-Fotózás.com (magyar nyelvű), az MM-Image.com (angol nyelvű) weblapjainkon és az MCM Models Modellügynökség MCM-Models.hu (magyar nyelvű) weblapon.